Neki misle da izgleda odlično, a drugima je premršava: Severina otkrila tajnu svog izgleda

Piše: Redakcija

Poznata hrvatska pjevačica Severina u posljednje je vrijeme glavna tema regionalnih medija, a sve zbog aktuelne borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, kojeg je dobila tokom braka s biznismenom Milanom Popovićem.

https://www.instagram.com/p/Bwg1M_bhfPy/

No, ono što fanovima u svemu tome nije moglo promaći je činjenica da je slavna pjevačica u posljednje vrijeme vidno smršala. Dok jedni ističu da nikada nije bolje izgledala drugi fanovi su zabrinuti tvrdeći da je Severina na rubu anoreksije.

To je svakako podstaklo novinare emisije “Exkluziv” da je pitaju na koji način vodi brigu o svom izgledu. 

– Volim voće i povrće, a u zadnje vrijeme jedem jako puno voća. Davno sam odlučila da svoje tijelo ne želim zasititi toksinima. Čini mi se da sam na dobrom putu da ih potpuno izbacim iz prehrane. Volim jesti i mogu puno pojesti – rekla je, između ostalog, ona. 

Severina je otkrila i to da dan započinje smoothijem, a uz zdravu ishranu vodi računa i o tome da vježba, prije svega jogu. 

– U posljednje vrijeme nisam puno u teretani jer se tijelo mora ponekad i odmoriti. Imam dobro tijelo pa mi je dovoljno da u teretanu odem jednom sedmično, ali ako se spremam za turneju, onda idem tri ili četiri puta – rekla je ona.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti