Nakon saznanja da ne može imati djecu, pjevačica se ne predaje

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BrBenAyn1U8/

Pjevačica, Jessie J (31), za radijski show na Heart Breakfast otkrila je da je nakon teške dijagnoze s kojom se morala suočiti, promijenila životni stil.

– Uvijek sam bila neko ko je otvoren i iskren. Prije četiri, četiri i po, pet godina, dijagnosticirali su mi tu bolest. Ta liječnička potvrda me bacila u očaj. Rekli su mi da ne mogu imati djecu, no ja ne vjerujem u to. Vjerujem u čuda. Nisam odustala. Promijenila sam prehranu, način života, puno sam radila na sebi. Još uvijek se toga držim- rekla je Jessie J.

https://www.instagram.com/p/ByUmIi5jzVK/

Četiri godine ovu vijest nije nikome govorila, čak ni svojim najbližima, dok prošle godine nije sve ispričala za javnost.

– Znala sam da će to pomoći ženama i muškarcima koji se bore s neplodnošću. Već samo to što neko poznat o tome javno govori može pomoći onima koji ne znaju kako uopće započeti razgovor o tome – istaknula je.

Podsjećamo, pjevačica je u vezi s 39-godišnjim glumcem Channingom Tatumom od novembra prošle godine, kaže da s njim još nije razgovarala o zajedničkoj djeci, ali i da je drugi izbjegavaju pitati o roditeljstvu.

View this post on Instagram

Всемирно известный голливудский актер тайно приехал в Баку к своей возлюбленной Всемирно известный американский актер Ченнинг Татум тайно приехал в Баку к своей возлюбленной Джесси Джей. Как передает Day.Az, об этом свидетельствует Instagram story в профиле Джесси Джей, которая недавно приехала в Баку заменить Сэма Смита и выступить на Formula 1 SOCAR Azerbaijan Grand Prix 2019. Певица выложила видео, где она поздравила актера с днем рождения, которое он отметил 26 апреля, спев ему песню, а пару часов назад, перед концертом в Баку, певица опубликовала фотографию с ним. #aztagram #baki #azerbaycan #baku #azerbaijan #vscoazerbaijan #instaaz #azeri #like4like #instaazerbaijan #aztagrampeople#chaningtatum#f1#f1memes#famous#popular#hollywood#

A post shared by Интернет-портал Day.Az (@day_az) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti