Svi su je sažaljevali jer je prevarena dok je bila trudna, ali izgleda da je samo stigla karma

Piše: Redakcija

O Khloe Karadashian, jednoj  od članica poznate reality porodice, se sve do nedavno pisalo u kontekstu prevarene žene s obzirom na činjenicu da ju je tadašnji partner Tristan Thompson prevario dok su čekali zajedničko dijete.  Khloe je u tom periodu, barem kada je riječ o medijskim napisima,  “uživala” ulogu žrtve, a ono što je sada otkriveno njene je fanove navelo na razmišljanje da je to ipak “zaslužila”. Naime, Khloe je vezu s Tristano zapravo započela kao njegova ljubavnica i to u periodu kada je njegova bivša partnerica Jordan Craig bila u drugom stanju. Ova je informacija otkrivena u dokumentu koji je Jordan priložila sudu, a povodom alimentacije koju bi Tristan trebao da plaća. 

View this post on Instagram

We are ready whenever you are little mama 🦋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

To što se ova informacija pojavila u javnosti uticalo je na Khloe da donese odluku da se oglasi. 

– Tristana sam upoznala na sastanku na slijepo. Zajednički prijatelj nas je spojio. Nakon što smo se vidjeli nekoliko puta Tristan je rekao da ima bivšu koja je trudna. Nisam htjela da nastavimo da izlazimo, niti da započinjemo vezu. Međutim, on me molio da mu dam šansu i objašnjavao mi je da je s njom završio prije nego što je mene upoznao. Pokazao mi je čak i fizičke dokaze (prepisku između njih dvoje). Njegov najbolji prijatelji, kolege, pa čak i njegova majka su mi rekli da su on i njegova bivša raskinuli prije našeg upoznavanja. To je moja istina. Istina u koju sam vjerovala. Ako iz bilo kog razloga to nije činjenica, meni je neopisivo i apsolutno žao što su me Tristan i njegovi bližnji lagali oko takve stvari. Iskreno, iz dubine moje duše mi je žao.. Izvinjavam se ako sam uzrokovala bilo kakvu bol. Nijedna žena ne zaslužuje da prođe kroz takvo nešto. Ovo je moj istina – zaključila je Khloe. 

Podsjećamo, Khloe i Tristan su raskinuli nakon što su u javnosti isplivali video snimci na kojima se vidi Tristan kako u jednom noćnom klubu razmjenjuje nježnosti sa najboljom prijateljicom njene polusestre Kylie Jenner. Par ima kćerku True.

View this post on Instagram

❥➹ My entire heart ❥➹

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti