Kim Kardashian rame uz rame s Donaldom Trumpom

Piše: Redakcija

AFP

Prije samo nekoliko mjeseci najveća svjetska reality zvijezda odlučila je postati advokatica, a u svom radu orjentisala se na kazneno pravo. Upravo zbog toga našla se na prijemu u Bijeloj kući i stala rame uz rame s Donaldom Trumpom, gdje je predlagala reformu kaznenog pravosuđa.

AFP

Počasna gošća Donalda Trumpa u Bijeloj kući se pojavila u zelenom odijelu, visokim potpeticama i uredne bob frizure. Kim Kardashian koja je prije nekoliko mjeseci započela svoj staž u jednom advokatskom uredu u San Franciscu, već je stigla na svoj zadatak po službenoj dužnosti. U svom radu Kim se zalaže za reformu kaznenog pravosuđa, gdje je predložila da se puštenim zatvorenicima pruže bolji uslovi na slobodi.

AFP

U svom govoru pred nekoliko desetaka okupljenih među kojima su bili Ivanka Trump i njen suprug Kim je naglasila kako joj je velika čast biti dio ovog prijema.

AFP

– Čast mi je biti ovdje. Ovim putem ponovo apeliram na privatni sektor, ali i državne aparate da ubrzaju stvaranje mogućnosti zapošljavanja muškaraca i žena koji su odslužili svoje kazne u zatvoru – kazala je Kim.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti