Vlatka Pokos: Nije lako biti star, ljigav, prezren, razotkriven i ostavljen od svih

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BoecVgPl0HQ/

Prije nekoliko dana nekadašnja voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos pohvalila se svojim velikim uspjehom. Nakon dvije godine u Kanadi diplomirala je na studiju oglašavanja i marketinških komunikacija na koledžu Sheridan u Torontu. Međutim, njen profil na Instagramu je zatvoren i više nije dostupan za javnost.

– Dragi prijatelji, morala sam zatvoriti profil jer doživljavam neprestano zlostavljanje već nekoliko dana, od mog pojavljivanja u Poreču do objave o diplomi. Znam da nisam jedina koja se s tim susreće, mnogi su žrtve anonimnih, isfrustriranih, zlih nakaza koje koriste internet za ovu vrstu iživljavanja – poručila je Vlatka putem svog profila na Instagramu prije nego što ga je zatvorila za javnost.

 Dodala je i da zna ko je zlostavlja, a toj je osobi poručila:

– Poručujem onom koji piše da prepoznajem njegov ‘rukopis’. Nije lako biti star, ljigav, prezren, razotkriven i ostavljen od svih. Na njegovom mjestu ne bih bila mirna prije smrti, koja se neminovno približava (svima nama), nakon života punog zla i mržnje prema svemu dobrom, a posebno lijepim i snažnim ženama koje se ne mogu pokoriti ni kupiti.
 

Intervju koji je dala za naš magazin prošle godine pročitajte ovdje. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti