Keanu Reeves ponovo u centru pažnje

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Keanu je u posljednje vrijeme u centru pažnje zbog filma “John Wick 3” i pojavljivanja na E3 gejmerskoj konferenciji. Keanu Reeves je toliko omiljen na društvenim mrežama u posljednje vrijeme da su ga prozvali “internetskim dečkom”. Obožavatelji glumca pretvaraju u memeove, dijele priče o njegovoj skromnosti, dive se njegovim dobrim djelima i općenito, luduju nad njime.

https://www.instagram.com/p/Byn5Plplgaj/?utm_source=ig_embed

No, dobri Keanu za to uopće nije znao. Naime, na premijeri filma “Toy Story 4” novinarka ga je upitala kakav je osjećaj nositi titulu “internetskog dečka”, a on ju je samo zbunjeno upitao: “Šta?”

Očigledno nije imao pojma o svojoj proširenoj bazi obožavatelja pa mu je reporterka objasnila da svi na internetu luduju za njime.

– Nisam to znao… To je ludo – odgovorio je skromni Keanu i još jednom zacementirao status najskromnijeg holivudskog glumca.

Uprkos tome, Keanu jako cijeni svoje fanove i pozitivnost, a oduševljen je time kako je publika dobro primila njegove nove filmove.

https://www.instagram.com/p/Bl2_9hYg1P1/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti