Duško nije imao milosti: Dadilja je dobila otkaz jer je znala sve o navodnoj aferi njegove žene?

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Dadilja koja je radila za porodicu Karleuša – Tošić je dobila otkaz, jer je znala sve o aferi Jelene i Ognjena Vranješa, pišu srbijanski mediji. 

Podsjećamo, afera je, u javnost izašla početkom ove godine, kad je Vranješ, navodno pogođen prekidom, u medije pustio Jelenine intimne fotografije i snimke. Nakon toga, pjevačica je prijetila i  vrijeđala Vranješa, a kasnije i podignula 120 tužbi protiv njega i medija koji su sporne fotografije objavili.

Duško i Jelena su brak su uspjeli očuvati i nisu podlegli pritisku, ali posljedice su se ipak osjetile. Navodno, dadilji je otkaz dao upravo Duško jer je shvatio da je cijelo vrijeme znala da njegova supruga ima ljubavnika, a njemu ništa nije rekla. Sad je sam izabrao novu dadilju koja će biti odana njemu, a ne Jeleni.

– Duško je odlučio uzeti stvar u svoje ruke. Godinama je slušao apsolutno sve kako Jelena kaže, nije se bunio niti joj se miješao u odluke oko kuće i djece, ali sada se sve promijenilo. Dao je otkaz dadilji, a Jelena nije imala pravo glasa jer više ne može utjecati na njegove odluke – rekao je njihov porodični prijatelj.

Navodno dadilja uopće nije bila odana Jeleni već se samo nije htjela miješati u njihov privatni život.

Pročitajte još