Brenin sin u vezi s poznatom pjevačicom

Piše: Redakcija

Srbijanski mediji već neko vrijeme pišu kako je sin Lepe Brene, pjevač Stefan Živojinović u vezi s atraktivnom kolegicom, pjevačicom Milicom Pavlović, a ta priča je sada, čini se, dobila i potvrdu. Naime, na fan stranici Milice Pavlović na Instagramu se pojavio video na koje se može vidjeti da su bili zajedno u jednom beogradskom restoranu, a očevici tvrde da su između njih “frcale iskre”. 

– Stefan se prema Milici ponio kao pravi džentlmen. Među njima su frcale iskre, ali nisu razmjenjivali nježnost. Osmjehivali su se jedno drugom, a onda su zastali na ulazu pa se nešto dogovarali – rekao je očevidac za srbijanske medije. 

https://www.instagram.com/p/BypD0wwl4hr/?utm_source=ig_embed

Glasine da između popularnih pjevača postoji nešto više od prijateljstva pojavile su se nakon njenog nastupa, na kojem je u jednom trenutku Stefana pozvala da joj je pridruži na sceni. To uz dobro poznatu činjenicu da jedno o drugom imaju jako lijepo mišljenje, o čemu su često govorili u mediji, fanovima je svakako dovoljan dokaz tvrdnje da su u vezi. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti