Slavni glumac priznao kako je suprugu prevario i zbog grižnje savjesti se dvije godine liječio od depresije

Piše: Redakcija

Glumac Hugh Laurie kojeg pamtimo po ulozi doktora Housea u istoimenoj seriji ovog mjeseca slavi 60. rođendan i 30 godina braka s Jo Green. Tri decenije zajedničkog života pretrpjele su lijepe i loše dane. Hugh je suprugu i prevario, što mu je ona oprostila, no, zbog osjećaja krivnje, on je ipak zapao u depresiju od koje se liječio duge dvije godine.

 

Naime, na snimanju filma “The Place of Lions” 1998. godine uplovio je u avanturu s rediteljicom filma Audrey Cooke. Odmah nakon što su mediji saznali za romansu, Hugh se uplašio kako će supruga reagirati pa je odmah odletio kući  u Englesku kako bi od njega, a ne od medija saznala šta se desilo u dalekoj Australiji gdje se film snimao. Nakon toga Jo je napisala pismo rediteljici u kojem ju je zamolila da prekine vezu s njenim mužem.

Hugh sa suprugom Jo

– Nema riječi koje bi popravile ono što se dogodilo. Krivnja je na meni. I zapanjilo me to što se dogodilo. Ta bol koju su svi osjetili. I to me promijenilo – kazao je Hugh.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti