Kako izgleda kćerka Monice iz “Prijatelja”?

Piše: Redakcija

Holivudska glumica Courtney Cox svjetsku slavu stekla je ulogom Monice Geller u kultnoj seriji “Prijatelji”, a nedavno je podijelila fotografiju na kojoj njena 14-godišnja kćerka Coco Arquette, pozira u jednoj od njenih starih haljina s crvenog tepiha i sebe na kojoj nosi istu haljinu prije 21 godinu.

– Želim da mi sve ispriča, a ona mi ne želi ništa reći. Upravo suprotno od djetinjstva koje sam ja imala – izjavila je jednom prilikom Cox.

Bivši supružnici Courteney Cox i David Arquette dobili su kćerku putem umjetne oplodnje, nakon dugogodišnje borbe s neplodnošću i problemom oko začeća. Par se razveo, a Courteney je bila bijesna kada je saznala da joj bivši suprug čeka drugo dijete s novom izabranicom. 

U nastavku pogledajte fotografije njene kćerke: 

https://www.instagram.com/p/Byj60NcJq_R/

https://www.instagram.com/p/BvfDFHBFVYZ/

https://www.instagram.com/p/BvAukc2Fw0h/

https://www.instagram.com/p/Bt1Prw3FGYO/

View this post on Instagram

Happy Easter! 🐰🐣 💜💛💚

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti