Dok čeka razvod od Nataše Bekvalac, Luka Lazukić priprema svadbu

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BwsTsVZpjwZ/

Iako još uvijek zvanično nije dobio razvod od Nataše Bekvalac, Luka Lazukić već priprema novo vjenčanja sa sadašnjom djevojkom. Kako prenosi Srpski Telegraf, Luka će odmah po okončanju braka ponovo stati pred oltar sa šest godina starijom djevojkom. Njih dvoje već su pola godine u sretnoj vezi.

Mjesto prebivališta Lazukićeve djevojke je Citih, a kako je otkrio izvor blizak njemu, bivši košarkaš već živi s novom djevojkom.

– Luka je novu izabranicu već upoznao sa bliskim prijateljima, kojima su nedavno otkrili da planiraju vjenčanje za septembar. Jedino što u ovom trenutku može da poremeti planove jeste razvod od Nataše, koji treba da se okonča 20. juna, za kada je zakazano ročište. On planira da će na prvom ročištu brak biti poništen, te da će moći, prema planu, da se oženi novom djevojkom – kazao je izvor Srpskog Telegrafa.

View this post on Instagram

Na dan ćerkinog prvog rođendana, Lazukić je uradio OVO #LukaLazukic #NatasaBekvalac #PrviRođendan #PRessSerbia Optužen da je pretukao svoju bivšu ženu! Bivši muž Nataše Bekvalac Luka Lazukić pojavio se danas u Prvom osnovnom sudu u pratnji advokata, gde je nastavljeno suđenje zbog njenih optužbi da je izvršio porodično nasilje. Ono što je posebno interensantno  je bilo da je ročište zakazano baš na prvi rođendan njegove i Natašine ćerke Katije. Bivši košarkaš i IT stručnjak nije želeo juče da daje izjave za medije, a oako je u sud stigao raspoložen, nakon dvosatnog ročišta nije izašao sa osmehom na licu. – Suđenje je  odložena za 25. april da bi se odlučilo o dokaznim predlozima stranaka – poručio je kratko Natašin advokat Zoran Ateljević, a pevačica nije bila u obavezi da pojavi.

Na prošlom ročištu Lazukićevi advokati pokušali su da ospore izveštaj lekara iz Urgentnog centra koji je sačinjen nakon batina koje je Bekvalčeva dobila u aprili 2018. Sudski veštak po nalogu tužilaštva miloš Janičić istakao je pre dva meseca posle suđenja, da je neosporno da je Nataša dobila udarac šakom i šakom stisnutom u pesnicu, ali da odbrana to pokušava da obori na sudu tvrdeći da medicinski izveštaji iz urgentnog centra nisu validni. – Insistiralo se na foto dokumentaciji, koja je rađena u privatnoj režiji i koja nije mogla da bude uzeta u obzir, jer imate medicinsku dokumentaciju u predmetu, a fotografije nisu rađene u MUP-u. Odbrana u nedostatku drugih dokaza nameće fotografije, a na sudu je da odluči da li će to prihvatiti ili ne – rekao je tada Janičić. (srbija danas)

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia) on

– Njegova izabranica živi u Cirihu i često dolazi u Beograd. Mnogo je bogata i upravo ona plaća Luki advokate u sporu koji ima sa Natašom. Ne samo to, nedavno mu je platila 19. 000 eura za operaciju leđa kako bi riješio problem koji je imao. Bez obzira na njen bankovni račun, vjenčanje će biti skromno, samo u krugu najbližih prijatelja i kumova – završava priču izvor.

Pročitajte još