Nakon dvije godine pauze: Glumica kojoj je vjerenik pucao u glavu, vratila se na scenu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Srbijanska glumica Ivana Panzalović, ponovo će zaigrati na pozorišnoj sceni i to nakon dvogodišnje pauze koju je morala napraviti nakon užasne tragedije. Atraktivna glumica koja je prije dvije godine preživjela pravu dramu, dugo se oporavljala od fizičkih povreda, da bi svojim kolegama prije nekoliko dana saopštila radosnu vijest o svom povratku.

-Napravljen je presedan, Nataša Poplavska je od sveštenika napravila ženski lik časne sestre. Uloga mi je bila teška, nisam ranije radila sa ovim kolegama, ali su se svi trudili da mi pomognu- ispričala je glumica.

Ivana je naime, bila žrtva svog bivšeg vjerenika, poznatog plastičnog hirurga Srđana Cvetinovića koji joj je tokom jedne svađe 2017. godine puca pištoljem u glavu, nakon čega je izvršio samoubistvo. Glumica je nekoliko sedmica provela na odjeljenju intenzivne njege, a ljekari nisu bili nimalo optimistični po pitanju njenog zdravlja.

Panzalović je nakon nekoliko operacija uspjela da se oporavi, a njen povratak na pozorišnu scenu posebno je obradovao njene brojne kolege koji su je dočekali gromoglasnim aplauzom.

Gepostet von Ivana Panzalovic am Samstag, 18. Mai 2019

Pročitajte još