Život ide dalje: Ilda Šaulić održala prvi nastup nakon očeve smrti

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BykUfEYiXku/

Pjevačica Ilda Šaulić nastupila je protekle večeri u jednom beogradskom klubu, što je bio njen prvi javni nastup nakon smrti njenog oca Šabana Šaulića. U pratnji supruga Bojana, Ilda se pojavila nedugo pred početak nasupa, nakon čega ju je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Dugo nakon očeve smrti, pjevačica je bila vidno potrešena, a njeni prijatelji priznali su kako je njeno psihičko stanje bilo vidno narušeno. Iako niko od njih nije mogao očekivati da će se pjevačica samo par mjeseci od očeve smrti vratiti javnim nastupima, Ilda je još jednom dokazala da je veliki profesionalac.

View this post on Instagram

Podrška ❤️🌎☘️ #ildasaulic

A post shared by Ilda Šaulić (@ildasauliclili) on

Pored brojnih pjesama, Ilda je u jednom trenutku zapjevala veliki hit Dragane Mirković, “Jeleni košute ljube”, kojim je prema mišljenju mnogih, još jednom odala počast kralju narodne muzike.

Nakon targičnog događaja koji se dogodio 17. februara, kada je u saobraćajnoj nesreći smrtno stradao Šaban Šaulić i njegov klavijaturista, Ilda je dugo bila u šiku, a zbog velikog gubitka i tuge koju je osjećala za preminulim ocem, odgodila je sve dogovorene nastupe. Nakon par mjeseci, ipak je odlučila vratiti se nastupima, a publika je i te kako znala da joj se oduži na spektaklu koji je napravila.

View this post on Instagram

Sinoć na riveru 💛 #ildasaulic #tinevoljomoja

A post shared by Ilda Šaulić (@ildasauliclili) on

Pročitajte još