Ipak im je presudio film s Lady Gagom

Piše: Redakcija

Nakon višemjesečnih nagađanja o tome da je veza Irine Shayk i Bradleyja Coopera u krizi, za šta su mediji “okrivljivali” Lady Gagu, prije nekoliko dana je zvanično potvrđeno da su se razišli. Iako se njih dvoje o ovoj temi nisu izjašnjavali, magazin “People” je prenio da Gaga nije direktno odgovorna za narušavanje odnosa među partnerima, ali da se Bradley od Irine udaljio tokom snimanja filma “A Star is Born”. Kako piše ovaj medij, snimanje je za Coopera bilo prilično zahtjevno s obzirom na činjenicu da je on bio glavni glumac, jedan od scenarista i reditelj, zbog čega se emotivno distancirao od svoje partnerice. 

https://www.instagram.com/p/BykeKSjBw5t/

– Pokušali su spasiti vezu, ali sve se promijenilo – rekao je izvor za “People” dodajući da je Cooper jednostavno bio previše posvećen filmu. 

– Htio je dati sve od sebe i napraviti nešto najbolje u svojoj karijeri i nije htio da ga išta ometa. Kada se uživi u ulogu, Bradley ostaje u tom liku tokom cijelog snimanja – rekao je izvor. 

Podsjećamo, par ima kćerku Leu De Seine, zbog koje su, navodno, nastojali izgladiti odnose. 

https://www.instagram.com/p/ByYvSAHh7eE/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti