Aleksandra otkrila koje kriterije je morala zadovoljiti dadilja

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bgq2S-6n3AP/

Aleksandra Prijović je poslije porođaja polako počela da se pojavljuje na televiziji, ali i na obilježavanjima važnih momenata u životima svojih prijatelja, saradnika i članova porodice. Međutim, kako sama priznaje, postala je od onih žena koje “stalno gledaju na sat”, i “jedva čekaju da se vrate kući” koliko god provod bio dobar.

Za to vrijeme, kako kaže, sina Aleksandra čuvaju bake ili dadilja.

– Najčešće ga ostavljamo mojoj i Filipovoj mami, a često je s njim i žena koja ga čuva i koju smatramo članom porodice. Aleksandar je postao mezimac naših porodica pa se svi utrkuju u tome ko će da provodi vrijeme s njim – ispričala je Prijovićka, otkrivajući potom koje kriterije je morala da zadovoljiti dadilja za malog Aleksandra.

– Da bude brižna, da voli djecu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli – zadovoljno je poručila pjevačica.

View this post on Instagram

💏

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti