Oskarovac optužen za zlostavljanje: Policija ga uhapsila nakon pregleda sigurnosnih kamera

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BnbpfAcHYuU/

Dobitnik Oscara, glumac Cuba Gooding Junior, uhapšen je nakon što je tokom proteklog vikenda u jednom njujorškom klubu, u pijanom stanju napao jednu djevojku koju je dodirivao po tijelu, nakon čega je prema njoj bio jako vulgaran, tvrde očevici. Djevojka je pokušala da se odbrani, ali je Gooding bio jako nasrtljiv. Nakon što su joj u pomoć priskočiliostali gosti lokala, glumac je ubrzo nesta, a obezbjeđenje nije moglo da ga pronađe u klubu.

Uznemirena djevojka potom je pozvala policiju, koja je putem sigurnosnih kamera prepoznala počinioca, a potom ga uhapsila. Iako nije želio davati bilo kakve izjave, glumac nije demantovao da je bio u pomenutom lokalu, ali nije želio govoriti o spornom incidentu.

Njegov PR tim još uvijek nije dao zvanično saopćenje, a sudeći prema nekim saznanjima, Cuba bi uskoro mogao da se nađe pred sudijom za prekršaje gdje će iznijeti svoje viđenje pomenutog događaja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti