Kate Beckinsale je apsolutna kraljica parade: Provokativnom odjećom zasjenila sve prisutne

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Byg75Qhgawp/

Glumica Kate Beckinsale pojavila se danas na jednoj od najvećih parada ponosa održanih u Los Angelesu. Hiljade okupljenih, prošetalo je ulicama “grada anđela”, a brojni posmatrači među akterima parade mogli su prepoznati neka od imena iz svijeta showbizza. Da je uvijek znala zasjeniti sve oko sebe, Kate je pokazala odjevnom kombinacijom u kojoj se pojavila na prideu.

Izazovni dekolte i uska suknja od lateksa, glavni su utisak mnogih koji su sa strane posmatrali ovaj događaj. Glumica se nije libila pokazati zavidnu liniju, a mnogi su i dalje ubijeđeni kako i petoj deceniji života, ova glumica proživljava drugu mladost.

Njene prijateljice otkrile su kako je glumica posljednjih mjeseci u sjajnoj formi, a njen vedri duh pravdaju vezom sa mladim komičarem Peteom Davidsonom koji je u njen život unio mnogo svježine i pozitivne energije.

View this post on Instagram

? @janedoelatex

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti