Jelena Karleuša otkrila ko je kriv za probleme u njenom i Duškovom braku

Piše: Redakcija

Iako je poznata pjevačica Jelena Karleuša rekla da u javnosti neće govoriti o napisima da se razvodi od supruga Duška Tošića, sada je to prekršila. Naime, ona je u emisiji “Zvezde Granda – Specijal”, Saši Popoviću otkrila ko je kriv za to što je mediji razvode, dodajući to da uzrok nisu eksplicitne fotografije koje je pjevačica, navodno, slala bh. fudbaleru Ognjenu Vranješu. 

– Saša, znaš šta meni Duško kaže za Grand? Rekao mi je: “Neće nas mediji razvesti, nas će Grand razvesti”. Mi uopšte nismo zajedno već godinama, zbog Granda – našalila se Jelena tokom snimanja emisije. 

Nakon toga su je gledaoci pitali da li se razvodi, a ona im je jasno odgovorila. 

– Ne. Ne razvodim se. Mogu samo da ponovim, ako se Duško i ja budemo razveli, to će biti zbog nedostatka mog vremena da mu se posvetim zbog Granda – rekla je ona. 

Pjevačica je napise o razvodu nedavno demantirala i objavom porodičnih fotografija, na kojima je očigledno da Duško provodi vrijeme s njom i kćerkama. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti