Celine Dion se oprostila od publike

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Nakon 16 godina nastupa u Caesars Palaceu u Las Vegasu, pjevačica Celine Dion oprostila se od svoje publike. Na pozornici su se pridružili 18-godišnji sin René-Charles i osmogodišnji blizanci Nelson i Eddy, a nije zaboravila ni na svog supruga koji je preminuo u januaru 2016. pa mu je odala počast velikom fotografijom na ekranu na pozornici.

View this post on Instagram

❤️ – Team Céline 📸 : @denisetruscello

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

– Ponosna sam na sve što sam postigla od svog prvog nastupa 2003. godine, bio je to Reneov i moj san. Cijelo ovo iskustvo bilo je veliki dio moje karijere u showbusinessu. Toliko je ljudi kojima moram zahvaliti, ali najbitniji su moji obožavatelji – rekla je Celine koja je prilikom oproštaja predstavila svoju novu pjesmu “Flying On My Own”.

– Dugo sam čekala da objavim novu pjesmu. Moram priznati da mi se koljena tresu i da sam pod velikom tremom – rekla je pjevačica koja je u Las Vegasu odradila 424 showa.

Celine se u 2016. suočila s velikim gubitkom u porodici. Tada joj je preminuo suprug Rene Angelil s kojim je bila 22 godine. Nakon teškog razdoblja, pjevačica je ispred sebe stavila nove izazove – sada će to biti nova turneja. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti