Sin bh. fudbalera Avdije Vršajevića proslavio 2. rođendan

Piše: Redakcija

Sin bivšeg bh. reprezentativca Avdije Vršajevića prodlavio je drugi rođendan, a ponosni roditelji nisu mogli sakriti oduševljenje pa su sa svojim fanovima na Instagramu podijelili fotografiju i simpatiče opise.

– Sretan 2 rođendan ljubav babina – napisao je Avdija i dodao nekoliko srca.

View this post on Instagram

Sretan 2 rodjendan ljubav babina ❤❤❤🎉🎉

A post shared by Vrsajevic Avdija (@vrsajevic_avdija) on

– Danas nije samo tvoj drugi rođendan. Danas je najljepši dan u godini, dan kada su naši životi postali ljepši i bolji. Dan kad smo spoznali šta je prava sreća. Najljepših 2 godine. Sretan rođendan ljubavi naša jedina – napisala je ponosna mama Lejla.

Lejla i Avdija u braku su od 2009. godine a upoznali su se još u srednjoškolskim danima. Sin Ahmed došao je kao kruna njihove ljubavi 2017. godine.

View this post on Instagram

Bajram Serif Mubarek Olsun☝️

A post shared by Vrsajevic Avdija (@vrsajevic_avdija) on

– Držati svoga sina prvi put u naručju nešto je sasvim nevjerovatno, neopisivo. Presretan sam, i zaista ne znam kojim riječima bih to dočarao. Pogotovo što smo supruga i ja osam godina čekali na dijete. Dijete ne možete dobiti kada vi poželite, nego kada Bog to odredi. Ne treba nikada odustati od želje za potomstvom, treba se boriti do kraja, jer je to nešto najljepše. Cilj svakog čovjeka je da se ostvari u roditeljskoj ulozi, te da je porodica zdrava i potpuna – kazao je Avdija u intervjuu za naš magazin.

Više čitajte ovdje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti