Mila Kunis i Ashton Kutcher pred razvodom: Stvari više ne funkcioniraju

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bf7Yq8FnQ88/

Par koji se ne voli baš mnogo pokazivati u javnosti su Mila Kunis i Ashton Kutcher. U bračnu luku uplovili su prije četiri godine i zakleli se jedno drugom do kraja života u dobru i u zlu. No, čini se da je ovaj brak iznjedrio više zlo nego dobro.

Iako ne žele da popuste pod pritiskom te za njih razvod opcija. Kako navodi izvor blizak paru brak holivudskih zvijezda u poslednje vrijeme postao je pravi pakao i gotovo da im je nemoguće da dalje funkcionišu kao par, ali oni ipak ne žele da odustanu i daju mu još jednu šansu zbog dvoje dece; četvorogodišnje ćerke i dvogodišnjeg sina.

https://www.instagram.com/p/BJh5k45Byrn/?utm_source=ig_embed

– Da li je njihov brak savršen? Apsolutno ne. Stalno se svađaju i gotovo da ne mogu da provedu dan bez da skaču jedno drugom po glavi. Međutim, takođe vide određeni napredak i upravo je to lijepak koji ih još uvek drži zajedno ispričao je izvor.

https://www.instagram.com/p/BR6gnAVFWP6/

Još jedna stvar koja ih je spojila jesu memoari koje je najavila Ashtonova bivša, Demi Moore, u kojim navodi paklene godine u braku s ovim glumcem.

https://www.instagram.com/p/BMRydqChYUY/

– Oni su baš kao i svaki par koji ima uspone i padove, a pored svega žive u spotlightu holivudskih zvijezdi. Ipak, i pored svog tog pristika žele da uspiju i ne žele da odustanu jedno od drugog – dodao je izvor.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti