Nakon bračnog brodoloma priključila se aplikaciji za spojeve

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BSFpsJhFzUy/

Kako bi lakše preboljela razvod od trogodišnjeg bračnog partnera Amerikanca Simona Koncekija, pjevačica Adelepriključila se popularnoj aplikaciji za spojeve Rayi. Ova britanska pjevačica veseli se budućnosti, iako tek slijedi najteži dio razvoda a to je podjela imovine vrijedne 185 miliona dolara, jer s bivšim suprugom nije potpisala predbračni ugovor.

– Život je ponekad kompliciran. Ja sam se u posljednjih godinu dana jako promijenila i još se mijenjam, ali to je u redu. Ova će godina za mene biti velika. Prvi put u deset godina spremna sam pogledati i osjetiti svijet oko sebe. Treba naučiti voljeti samoga sebe – objavila je Adele na Instagramu povodom 31. rođendana.

View this post on Instagram

June Carter Cash ❤️

A post shared by Adele (@adele) on

Nedugo nakon toga snimljena je kako se u New Yorku ljubi s bradatim neznancem. Njen novi izabranik ličio je na Simona, ali vidno mršaviji i sa urednijom bradom. Čini se da je Adele lako prihvatila razvod i poslije svih nedaća odlučila živjeti život punim plućima.

Aplikacija na koju se priključila pjevačica postoji još od 2015., i najekskluzivnija je od svih postalih. Raya okuplja pojedince isključivo iz kreativnih profesija, a mjesečna članarina iznosi 7,99 dolara, čime iz ove kompanije žele naglasiti da osobe koje se razmeću novcem nisu dobrodošle.

Aplikacija je jako sigurna i ne postoji mogućnost da neko od novinara napravi profil kako bi dobio informacije, a uz to strogo je zabranjeno govoriti javno o ovoj aplikaciji. Onaj ko otkrije imana slavnih sa kojima je izlazio odmah će biti izbrisan.

Na ovakav način svog bivšeg partnera Bena Hanischema pronašla je i Amy Schumer, koja je detaljno objasnila pronalaženje partnera u autobiografiji „The Girl with the Lower Back Tattoo“, koja je objavljena 2016. godine. Sada je udata za američkog chefa Chrisa Fischera i rodila njihovo prvo dijete u maju ove godine. U međuvremenu se ozbrisala s ove aplikacije i ne mari što im se zamjerila.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti