Ništa od tajnog vjenčanja: Udala se kćerka Arnolda Schwarzeneggera

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bsn4v8Fh_rw/

Popularni glumac Chris Pratt jučer je izrekao sudbonosno DA s kćerkom holivudskog snagatora Arnolda, Katherine Schwarzenegger. Svadbena ceremonija odvijala se pod velom tajne kao i svi detalji koji su se ticali organiziranja samog vjenčanja. Porodica ovog para potrudila se da vjenčanje skrije dalje od očiju javnosti, no, paparazzi su ipak uspjeli.

Bilo je jasno da se nešto događa čim su se na imanje San Isidro u Montesitu u Kaliforniji pojavili Chris i Katherine. Ovaj ranč poznat je kao jedno od najluksuznijih imanja, a prostire se preko 500 hektara privatnog zemljišta koje ima pogled na Tihi okean.

Aktivnosti poput stizanja cvjeća, ali i dekoracija počele su oko 10 sati i bilo je jasno da će na ovom imanju biti vjenčanje. Porodica holivudskog snagatora stigla je nešto prije pet sati poslije podne a obezbjeđenje ju je vješto skrivalo, kao i djeveruše koje su obukle roze haljine.

Veliki autobus sa zatamljenim staklima dovezao je goste sve do ranča. Mlada je nosila raskošnu haljinu bez naramenica, a imala je i dugačak šlep na haljini. Kako su prenijeli strani mediji najveseliji na imanju bili su mladini roditelji.

Pročitajte još