Sve češći napadi na suprugu fudbalske zvijezde

Piše: Redakcija

Supruga poznatog fudbalera Ivana Rakitića, Raquel Mauri svoje dane provedi u lijepom i sunčanom Dubaiju, a za početak pronašla je sebi i zanimaciju. Naime, odlučila je hraniti medvjeda.

– Nikada nisam mislila da ću hraniti medvjeda. Odlično iskustvo – pohvalila se Raquel na Instagramu, te naglasila kako je zaljubljena u to što radi.

Pratitelje je oduševila fotografijom, pa su se nizali komplimenti na njen račun. Međutim bilo je i onih koji su je kritikovali jer je za hranjenje medvjeda obukla Gucci majicu od oko 800 eura.

View this post on Instagram

#nochesdeverano✨ @ivanrakitic ❣️

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Ovo nisu prve kritike na njen račun. Kritike i napadi su se dogodili i prije gotovo dva mjeseca kada je objavila intimnu fotografiju sa svojim suprugom na Instagramu. Na fotografiji su se mogli vidjeti njih dvoje goli kako uživaju u đakuziju.

Također, prije odlaska u Dubai, Raquel se zabavljala sa sestrom na festivalu u Sevilli, kada su je u komentarima napali mnogobrojni navijači Barcelone. Tada je Barcelona u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka savladala Liverpool s 3:0, pa se u Anfieldu očekivalo da će utakmica biti samo formalnost. No, Liverpool je pobijedio sa 4:0. Ljutiti navijači su joj tada poručili da se vrati u Sevillu i da svom suprugu kaže da zauvijek napusti Barcelonu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti