Emotivna ispovijest Lepe Brene: Studirala sam šest mjeseci i prvi put osjetila šta znači biti gladan

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bvo8hVwljg_/

Jedna od najpoznatijih pjevačica na Balkanu ispričala je sve detalje iz svoje mladosti i periodu odrastanja. U svojoj ispovjesti za 24 sata progovorila je o uspjesima i porazima koji su je prtatili kroz život, te se prisjetila trenutaka prije nego što je počela zarađivati i raditi kao pjevačica.

– Završila sam gimnaziju i upisala studij turizma. Htjela sam studirati medicinu, ali naša porodična financijska sredstva to nisu dopuštala. Studirala sam šest mjeseci i prvi put osjetila što znači biti gladan, kao student spavati u maloj hladnoj sobici. Prvi put sam bila bez prijatelja – kazala je Brena.

 – Kao studentica sam živjela neuredno, nisam imala novca za sva tri obroka. Ono malo novca što su mi moji poslali sam štedjela da s kolegama mogu ići na ekskurzije. Sve što sam imala za hranu stavljala sam na stranu. Jela sam hljeb, jogurt, paštete. Kad sam se zaželjela slatkog, pošećerila sam taj jogurt, kad sam htjela slano, malo ga posolila. Tako je to trajalo šest mjeseci. Onda sam shvatila da tako ne mogu živjeti, da je to pasji život i odlučila sam početi raditi – ispričala je.

View this post on Instagram

Wels veliko hvala🍷👍❤️

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Talenat za pjevanje naslijedila je od majke i bake koje su također pjevale, pa je shvatila kako je upravo to poziv za nju. Kao i svaki početak tako i njen nije bio ni malo lagan, ali je znala da se želi osamostaliti i bolje živjeti. Na početku karijere stvar koja ju je mnogo mučila jeste njena krupna građa.

– Tad sam imala 84 kilograma, bila sam prekrupna, prejaka i sama odlučila da moram smršati. Nikad mi niko nije rekao da sam debela, ali shvatila sam da me ima -objasnila je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti