Poznati glumac iznenadio fanove: Skelet svog psa čuva u stanu

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Be0vznpndcD/

Kako prenosi britanski The Sun, glumac Orlando Bloom i nakon smrti svog ljubimca 2016., čuva njegov skelet u stanu i redovno mu poželi laku noć.

– Bio je sjajan pratilac i bio sam jako uznemiren kada je umro. Ostavio sam njegov kostur samnom. Znam da će za neke ljude zvučati čudno, ali lijepo je napravljeno i još uvijek mu mogu reći laku noć – kazao je glumac u svom nedavnom intervjuu.

Orlando je spasio svog crnog psa 2004. godine nakon što ga je pronašao dok je snimao Nebesko kraljevstvo u Monaku. Od tada su se redovno mogli vidjeti u šetnji New Yorkom. Glumac je 2015., saznao da mu pas ima bolesnu jetru i to podijelio sa svojim fanovima na Instagramu, dok je godinu dana poslije pas preminuo.

Nakon njegove smrti glumac je udomio mladunče Mighty, koje redovno dijeli na društvenim mrežama i priznao je da je veliki ljubitelj životinja.

View this post on Instagram

butch 👊🏻

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

– Ja sam Britanac i mi smo nacija ljubitelja pasa. Ali čak i da nisam Britanac i dalje bih bio ljubitelj životinja, pogotovo pasa, ne mogu da pomognem sebi – istakao je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti