Nestala pjevačica: Ugasila je naloge na društvenim mrežama od kada joj se gubi svaki trag

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Kontroverzna australska pjevačica Iggy Azalea nestala je sa društvenih mreža, 27. maja, kada su na internetu objavljene njene golišave fotografije koje je snimila za čuveni magazin “GQ” još 2016. godine. Nakon što je ugasila naloge na Twitteru i Instagramu, pjevačica je nedostupna na mobitel, a njeni prijatelji ozbiljno su zabrinuti za njenu bezbjednost.

Ono što posebno čudi njene najbliže saradnike, je i činjenica da se nikome nije javila za svoj rođendan koji je bio u peta, a poznato je, kažu oni, koliko zapravo voli žurke koje sama organizira. Ona je bila šokirana kada je na internetu vidjela fotografije koje je snimio fotograf Nino Munoz, a posebno zbog činjenice da je cijeli dogovor bio pokriven ugovorom kojim joj je garantirana bezbjednost i diskrecija.

Pjevačica je tom prilikom priznala da je pozirala na setu za poznati magazin i da u tome ne vidi ništa loše, ali je objavljivanje ovih fotografija bez njenog znanja, za nju bilo krajnje neprofesionalno.

-Mnoge su slavne žene pozirale za GQ časopis sa strateški skrivenim mjestima na tijelu. Uvijek su mi takve naslovnice bile lijepe, pa sam tako iskoristila priliku koja mi se pružila. Nikada nisam pristala na snimanje fotografija u toplesu koje bi bile namijenjene objavljivanju. Ljuta sam i iznenađena što su bilo koje fotografije sačuvane i da nisu odmah izbrisane nakon što je izabrana fotografija za naslovnicu. Uznemirena sam brojem komentara muškaraca koji su mi zbog tih fotki slali opise onoga što bi mi radili. Trenutno sam prožeta negativnim osjećajima. Osjećam se zasljepljenom, poniženom, ljutom, tužnom. Ovo je kao nuklearna bomba koja je eksplodirala i uništila me emocionalno- izjavila je pjevačica neposredno pred nestanak.

https://www.instagram.com/p/Bx8_N6wCT1_/

Pročitajte još