Glumac postavio ultimatum: Potpiši papire za razvod ili ti slijedi kazna

Piše: Redakcija

US actor Brad Pitt poses during a photocall for the film “Once Upon a Time… in Hollywood” at the 72nd edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France, on May 22, 2019. (Photo by Valery HACHE / AFP)

Holivudski glumac Brad Pitt tokom brakorazvodne parnice sa svojom, sada već bivšom suprugom, Angelinom Jolie, vodio je trogodišnju bitku u kojoj je pokušavao na sve načine doći do razvoda. Glumica je iz sebi poznatih razloga odugovlačila sa potpisom što je Brada jako frustriralo, nakon čega je od svojih advokata tražio da uz saglasnost sudije, uvede kaznu Angelini ukoliko ona i dalje nastavi sa odugovlačenjem razvoda.

On je postavio svojevrstan ultimatom sa kojim se sudija složio, a ticao se visoke novčane kazne za onog partnera koji nastavi sa odugovlačenjem razvoda iako su skoro svi detalji bili unaprijed definirani. Glumac je u jednom trenutku izgubio strpljenje, i krenuo je u odlučujući korak kojim je što je prije moguće, okončao ovu brakorazvodnu dramu.

View this post on Instagram

100% beautiful ❤️❤️

A post shared by Angelina Jolie (@angelinabradlovers) on

-Bradu je muka i umoran je od toga što Angelina neprestano mijenja zahtjeve i odugovlači već mjesecima da se razvod finalizira- izjavio je izvor blizak bivšem paru za britanski “The Sun”.

Sud je nedavno donio odluku po kojoj su bivši partneri slobodni, ali se još vodi bitka među njima oko starateljstva nad njihovom djecom.

View this post on Instagram

Happy Mother's Day ❤️❤️

A post shared by Angelina Jolie (@angelinabradlovers) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti