Nakon nedavnog raskida Rihanna i Hassan Jameel uživaju na odmoru u Italiji

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/ByaVBpWlIt1/

Rihanna je odabrala pravo vrijeme za odmor, nakon što je izdala svoju prvu luksuznu modnu liniju i službeno postala najbogatija pjevačica na svijetu, odlučila je zajedno s dečkom Hasanom Jameelom otići u Italiju kako bi uživali u odmoru.

https://www.instagram.com/p/ByaVBpWlIt1/

Saudijski milijarder i popularna pjevačica  otišli su na romantičnu vožnju brodom, a potom na ručak u Lo Scoglio s grupom ljudi za koje se vjeruje kako su Hassanova porodica.

https://www.instagram.com/p/ByaoEvPBgVB/

Uprkos nedavnim raskidima, Hassan i Rihanna su djelovali toliko pozitivno i zaljubljeno. Grlili su se, šaputali jedno drugom na uho i razmjenjivalji poglede.

Svoju vezu započeli su u junu 2017., pa se nemojte iznenaditi ukolio osvane da je ovaj par proslavio  dvije godine veze. Iako je par izuzetno privatan sa svojim odnosom, jasno je iz njihovih nekoliko javnih izleta da zajedno čine jedno drugo nevjerojatno sretnim.

View this post on Instagram

they are so cute 😭❤

A post shared by badgalriri (@thatririreign) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti