Alen Islamović dobio drugog unuka

Piše: Redakcija

Pjevač Alen Islamović postao je deda po drugi put. Njegovva mlađa kćerka Lara na svijet je donijela sina. 

– Radostan sam. Supruga i ja imamo velike familije, odrasli smo u takvim i očekujemo da imamo još unuka – kazao je sretni Alen za “Azru”. 

Starija kćerka Una, ima četverogodišnjeg sina Dina, s kojim pjevač najradije provodi vrijeme.

– Veoma sam ponosan na sebe i svoju porodicu. Imam prekrasne kćerke, unuka. Zahvaljujući mom kućnom i lokalnom odgoju u provinciji, u Bihaću, opstao sam i nisam krenuo stranputicom. Time se ponosim, postigao sam sve u životu, ne žalim ni za čim. Imam određen krug prijatelja s kojima se družim godinama. S porodicom treba biti iskren i o svemu razgovarati. Oni su moja velika podrška i kada je bilo tužnih i loših dana, sve smo zajedno prevazišli – rekao je u nedavnom intervjuu za naš magazin.

Alen sa suprugom i kćerkama

Alen se raduje vremenu provedenom s porodicom, a često i putuju zajedno. 

– Posljednjih godina ljetujemo zajedno na moru na Viru, gdje imam kuću, pa ću najvjerovatnije i unuke tu naučiti plivati. Svake godine idemo na krstarenja, zimi smo na skijanju. Preko ljeta lijepe dane provodimo u Bihaću, u našoj kući i na farmi. Kad god uhvatim nekoliko slobodnih dana, organiziramo neko putovanje po Evropi – kazao je Alen. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti