Velika tragedija u domu pjevača: Trogodišnji sin se utopio

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Trogodišnji sin američkog pjevača Granger Smitha se utopio. Tužnu vijest, pjevač je objavio na društvenim mrežama. 

– Danas donosim nezamislivu vijest. Izgubili smo svog najmlađeg sina, Rivera Kellyja Smitha. Tragična nesreća oduzela nam ga je prerano, usprkos nevjerovatnim naporima doktora kako bi ga oživjeli. Amber i ja odlučili smo pozdraviti se s njim i zatim donirati njegove organe kako bi drugoj djeci bila ponuđena šansa za život. Naša je porodica uništena od tuge, ali utjehu nam pruža saznanje da je River sa svojim Nebeskim Ocem. Riv je bio poseban, i svi koji su ga upoznali su to smjesta bili prepoznali. Veselje koje nam je svakodnevno donosio nemoguće je izraziti, a srca će nam zauvijek gorjeti za njime. Ukoliko postoji još riječi, ja ih u ovom trenutku ne nalazim. Volite one koji su vam bliski. U našim životima nije bilo težeg trenutka od sadašnjeg – napisao je. 

Zamolili su da sve koji s njima tuguju da ne kupuju cvijeće niti poklone, već da umjesto toga novac proslijede na račun Dječjeg bolničkog centra Dell.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti