Tužba za zlostavljanje protiv Cristiana Ronalda dobila je potpuni preokret

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Fudbaler Cristiano Ronaldo, nedavno je optužen za silovanje Kathryn Mayorge, 34-godišnje studentice iz Las Vegasa. No, sada je došlo do potpunog preokreta, jer je Kathryn navodno samoinicijativno povukla tužbu na državnom sudu u Las Vegasu, u američkoj saveznoj državi Nevadi, piše “Bloomberg”. Dodaju kako se još uvijek ne zna jesu li ona i Cristiano postigli dogovor. 

Podsjećamo, nakon što je studentica podigla tužbu protiv fudbalera u septembru prošle godine, tvrdeći da ju je seksualno napastovao 2009. godine u Las Vegasu u hotelu, Cristiano se vrlo brzo nakon skandala oglasio putem svog službenog Facebook profila te rekao da su sve optužbe lažne.

– Čvrsto odbacujem sve optužbe na svoj račun. Silovanje je odvratan zločin koji ide protiv svega što sam ja i u što vjerujem. Odbijam hraniti medijski spektakl stvoren od strane ljudi koji se žele promovirati na moj račun. Moja čista savjest omogućit će mi da smireno čekam rezultate svih istraga – napisao je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti