Alec Baldwin progovorio o gubitku djeteta

Piše: Redakcija

Slavni glumac Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria u martu su objavili da očekuju peto dijete, no ubrzo nakon toga je Hilaria potvrdila da ga je izgubila. 

– Na današnjem pregledu nije bilo otkucaja srca. No, imam prilično snažne i prekrasne otkucaje srca svuda oko sebe. Okružena sam ljubavlju i zbog toga sam vrlo sretna. Hvala svima koji su me slušali i koji su mi pružili podršku – napisala je ona ispod fotografije na kojoj je s porodicom. 

Hilarijinu spremnost da otvoreno govori o ovome podržao je i slavni glumac. 

– Moja supruga je vrlo mudra žena i ja vjerujem u njene odluke – rekao je on tim povodom. 

Podsjećamo, Alec i Hilaria imaju četvero djece; najmlađeg Romea,  četverogodišnju Carmen Gabrielu, trogodišnjeg Rafaela Thomasa, te dvogodišnjeg Angela Charlesa. Iako danas nosi titulu tate za primjer, Aleca i dalje “prati” snimak koji je procurio u javnost, a u kojem svoju najstariju kćerku vrijeđa. 

 Naime, on je prvobitno bio u braku s Kim Basigner s kojom je 1995. godine dobio kćerku Ireland. Nekoliko godina nakon rođenja kćerke par se odlučio na razvod koji su pratili razni skandali, a vrhunac cijele afere uslijedio je kada se u javnosti pojavio snimak na kome Alec bjesni i viče na Ireland nazivajući je bezobraznom svinjom. 

View this post on Instagram

it’s a look 👀 taken by @marypeffer for @jbrandjeans

A post shared by i r e l a n d (@irelandbasingerbaldwin) on

– Ti si nepristojna i bezobrazna svinja. Nije me briga da li imaš 11 ili 12 godina kao ni za to da li si još uvijek dijete – poručio je, između ostalog,  Alec svojoj kćerki tada, a sve to je snimila telefonska sekretarica. 

Alec je dodao i to da ga je kćerka ponizila, a zbog toga što se nije javila na telefon iako je znala da će on zvati. Nakon što je audio poruka dospjela u medije Alec se javno izvinjavao kćerki, pokušavajući da popravi svoj ugled u javnosti. 

– Jako mi je žao što sam izgubio živce kada je komunikacija sa djetetom u pitanju – rekao je tada on. 

Sve to je narušilo Alecov odnos s kćerkom, ali su radili na njemu i danas se dobro slažu.  

https://www.instagram.com/p/BhHQrq4gKlM/?utm_source=ig_embed

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti