Peter Crouch i Abbey Clancy četvrti put postali roditelji: Ime koje su dali bebi, sve je nasmijalo

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bp6_tkNHwg3/

Proslavljeni fudbaler i bivši igrač aktuelnog europskog prvaka Liverpoola, Peter Crouch, pohvalio se na svom Twitteru viješću da je četvrti put postao otac. Peter i njegova supruga Abbey s velikom radošću ovu informaciju prvo su podijelili sa svojim najbližim prijateljima. Ono što je mnoge iznenadilo bilo je ime dječaka koje je Peter objavio, a koje glasi Divock Samrat Crouch. Ništa ne bi trebalo da čudi da ime Divock nije ime aktuelnog igrača fudbalskog kluba Liverpool koji se proslavio sjajnom igrom u polufinalnom meču sa Barcelonom. Brojni navijači šampiona Europe s velikim oduševljenjem su pozdravili ovaj Crouchov potez.

View this post on Instagram

Darling darling boy

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on

-Naš dječak rođen je 3. juna, majka i djećak Divock Samrat Crouch se osjećaju dobro- napisao je Crouch na svom Twitteru ispred fotografije novorođenog sina.

Nakon brojnih komentara koje je dobio, Peter je odlučio otkriti svoju malu tajnu rekavši da zapravo, to i nije njegovo pravo ime.

-Naš dječak je prelijep, ali ćemo ime tek da potvrdimo, nažalost, neće se zvati Divock Samrat- napisao je Peter i ovom rečenicom mnoge razočarao, ali i nasmijao one koji su znali da se iza ove njegove iskrenosti krije još jedna “spletk” po kojima je bio poznat dok je nastupa za “redse”.

View this post on Instagram

Family 🖤🖤🖤🖤

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on

Pročitajte još