Iako nisu sretni: Otkriveno zašto se slavni par, još uvijek, nije odlučio na rastanak

Piše: Redakcija

 

FOTO: AFP

Strani mediji o problemima u vezi slavne manekenke Irine Shayk i glumca Bradleya Coopera pišu još od perioda kada je  glumac snimao film “A Star is Born”, tokom kojeg je ostvario prilično prisne odnose s pjevačicom Lady Gagom s kojom su ga u emotivnom smislu povezivali. 

Irina i Bradley su se nakon toga više puta zajedno pojavili u javnosti, što je fanovima svakako bilo dovoljno da zaključe da nagađanja o problemima nisu  utemeljena. No, ako je suditi po pisanju “Page Six”, oni se suočavaju s ozbiljnim problemima u svom odnosu, a zajedno ostaju samo zbog jednog razloga. 

– Zajedno su zbog kćerke. Njihova veza prolazi kroz krizu i u njoj  trenutno ni Bradley ni Irina nisu sretni. Funkcioniraju po navici – rekao je neimenovani izvor za ovaj medij. 

Podsjećamo, njih dvoje su zajedno od 2015. godine, a kćerku Leu su dobili dvije godine kasnije. 

https://www.instagram.com/p/Bx9V6Ijo26d/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti