Svijet ostao zaprepašten njegovim priznanjem: Konstantno je varao bivšu suprugu, a ljubavnicama plaćao abortuse

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/ByIRizPCz4S/

Nekadašnja NBA zvijezda Lamar Odom napisao je memoare i u njima napisao kako je sve vrijeme varao svoju bivšu suprugu Khloe Kardashian. Također je kazao kako se njegov život svodio samo na drogu i seks s prostitutkama, te da je sve to znala Khloe koja je često znala tući njegove ljubavnice.

https://www.instagram.com/p/ByBbJk3CPUV/

U jednom dijelu svojih memoara spomenuo je i to da je većini žena sa kojima je spavao plaćao abortuse.

– Znao sam da budem sa pet-šest žena sedmično. Žene su mi bile bijeg od stvarnosti. Međutim, mnogi od tih odnosa bili su nezaštićeni i platio sam mnoštvo abortusa tih godina – rekao je Lamar, koji se svojevremeno predozirao u bordelu sa prostitutkama.

https://www.instagram.com/p/BxqiUZZnU7x/

Takođe, priznao je kako je Khloe ljubav njegovog života i da bi sve dao da mu se ona vrati.

– Reći ću vam i ovo. Volim svoju porodicu svim svojim srcem. Međutim, kako sam znao da je ona jedina? Zato što niko nije mogao da mi kaže ne – rekao je Odom u intervjuu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti