Kćerka Angeline Jolie zvanično je postala tinejdžer: Proslava 13. rođendana na zastrašujućem mjestu

Piše: Redakcija

AFP

Kćerka Angeline Jolie, Shiloh-Jolie Pitt, zvanično je postala tinejdžer, proslavljajući svoj 13. rođendan. Za proslavu rođendana Shiloh je odabrama popularnu sobu za bijeg u Los Angelesu pod nazivom The Basement. Provod u The Basementu se opisuje kao pravi doživljaj u sobi za bijeg, a po izgledu njihovog sajta moglo bi se zaključiti da izgleda veoma zastrašujuće. Na zabavu Shiloh je povela svih pet braće i sestara Maddox (17), Pax (15), Zahara (14), te desetogodišnje blizance Knox i Vivienne, kao i neke od njenih bliskih prijatelja.

View this post on Instagram

#shilohjoliepitt

A post shared by Shiloh Jolie Pitt (@shiloh.jolie.pitt) on

U slučaju da niste čuli za The Basement riječ je o prostoriji u kojoj se radnja odvija uživo i sadrži prave glumce koji se pojavljuju kao priča inspirirana fikcionalnom pričom Edwarda Tandyja. Priča ove sobe jeste da on poludi nakon što mu umre majka i kao zabavu pronalazi ubijanje životinja koje kasnije preparira. Učesnicima u ovoj sobi se daje 45 minuta da pobjegnu dok Edward ne počne samo ciljati životinje nego i ljude.

Shiloh je navodno na zabavi jela sasvim obične kolače i gledala nastupe mađioničara. Ona je samo jedan od dokaza da su djeca Angeline Jolie i Brada Pitta odrasla pred očima javnosti. Podsjećamo, Angelina je u martu stigla na premijeru filma Dumbo zajedno sa četvero od šestero djece Zahara, Shiloh, Vivienne i Knox, koji se nisu mogli obuzdati od smijeha dok su prolazili crvenim tepihom.

AFP

Pročitajte još