Jedno vrijeme je živjela u BiH, a zatim pokorila Hollywood: Pogledajte raskošne haljine koje je nosila na vjenčanju

Piše: Redakcija

Amra Olević,  rođena je 1988. godine u Crnoj Gori, a jedno vrijeme je živjela i u Bosni i Hercegovini. No, život ju je odveo u Los Angeles, grad u kojem i danas živi i radi. Naime, Amra, koja na prvu neodoljivo podsjeća na Kim Kardashian, je uspješna vizažistica, stilistica i model, a na Instagramu, na kojem je poznata kao Amrezy,  je prati više od pet miliona ljudi. Sarađivala je s Kardashiankama, ali i drugim slavnim osobama koji su i njeni prijatelji, a sve to ju je dovelo do statusa milionerke. Iako nije zaboravila ni težak period kroz koji je prošla, a koji je u jednom trenutku  podrazumijevao i to da nije imala novca za hranu, Amra danas uživa u raskošu. 

– Nikad me nije zanimala škola i uglavnom sam spavala u učionicama, pa sam riješila da se bavim šminkanjem. Odgajali su me strogi roditelji. Pružili su mi sve što mi treba, ali su bili veoma strogi prema meni. Nisam se slagala s njima kad sam bila mlađa, pa sam se iselila iz porodičnog doma u 23. godini. To je bila moja najbolja odluka u životu. Prošla sam kroz teške trenutke, jedno vrijeme nisam imala novca ni za hranu. Živjela sam s dečkom i oboje smo se borili da preživimo. Ponekad, kad se sjetim tog perioda, pitam se kako smo uopšte uspijevali. To iskustvo me je promijenilo. Naučilo me je da budem skromna, ali i da cijenim svaki trenutak – kazala je Olević za srbijanski „Kurir“.

Raskoš je pokazala  i fotografijama s vjenčanja koje je održano prije nekoliko dana, a koje je podijelila na svom Instagram profilu. Na njima se vidi da je Amra za svoj poseban dan nosila dvije vjenčanice. 

https://www.instagram.com/p/ByF1VDbJaNL/

– Ljubavi, ti si moj princ i sve za šta sam se uvijek molila. Zajedno smo prošli puno toga i želim da budeš uz mene do posljednjeg daha. Tvoja ljubav nema ograničenja i svaki dan osjećam zahvalnost zbog tvog prisustva u mom  životu. Volim te puno – napisala je Amra poruku svom suprugu Leonardu. 

Pogledajte kako je izgledao photoshooting na Amrinom i Leonardovom vjenčanju. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti