Ko će pobijediti: Škotska misica ulazi u reality, a najveći konkurent je njena velika suparnica

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwzZACcg8RP/

Mlada i atraktivna Jazmine Nichole koja je svojom nesvakidašnjom ljepotom zasjenila modni žiri koji ju je prije dvije godine izabrao za Mis Škotske u kategoriji tinejdžerki, odlučila je na kratko staviti tačku na svoju profesionalnu karijeru i upustiti se u novu anavturu. Misica je nedavno prihvatila unosnu ponudu organizatora i odlučila pojaviti se u reality programu “Love Island”.

View this post on Instagram

Low-key look like I could sneeze but that’s the London look

A post shared by Jazmine Nichol (@jazminejaynenichol) on

Budući da na samom početku nije bila upoznata s tim ko će joj biti najveća konkurencija, Jazmine je pred sam početak realityja saznala, kako će njena najveća suparnica Molly Mae Hague biti njena najveća konkurencija u ovom takmičenju. Već sada mnogi predviđaju kako će velike suparnice pokazati sva svoja znanja kako bi se domogle prestižne titule, ali i velike svote novca koja je u igri.

View this post on Instagram

The sunglasses make the photo

A post shared by Jazmine Nichol (@jazminejaynenichol) on

View this post on Instagram

Galaxy Ballin🤩

A post shared by Jazmine Nichol (@jazminejaynenichol) on

https://www.instagram.com/p/BqvQAIlgK_u/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti