Ponovo problemi sa zakonom

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BhDI6ZxDhQg/

Policija je u ponedjeljak zaustavila Justina Biebera u njegovom skupocjenom Lamborghiniju zbog dva prekršaja. Naime, pjevač nije imao prednju registraciju, dok su prozori automobila pretamni.

Izgleda da je 25-godišnjak uspio šarmirati policiju jer je ovoga puta prošao bez kazne. Policajac kaže da je Bieber bio pristojan i pun poštovanja te je htio sarađivati. Obećao je da će u najskorijem roku riješiti dva prekrašaja zbog kojih je zaustavljen.

 

 
Ne tako davno pjevač nije imao sreće pa je u Beverly Hillsu bio kažnjen zbog telefoniranja tokom vožnje. 

No, to je ništa u usporedbi s problemima u kakve se dovodio prethodnih godina. Naime, 2012. je optužen za nemarnu vožnju, godinu kasnije u Brazilu za vandalizam, 2014. za vandaliziranje kom[ijinekuće bacanjem jaja. Iste je godine u Torontu napao vozača limuzine, a 2017. je nakon nedjeljne mise pregazio fotografa Williama Lamonta koji ga je kasnije tužio zbog nesreće.

https://www.instagram.com/p/BxuiTcLnTWO/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti