Padaju teške riječi: Severina odgovorila na optužbe da je pokušala ubiti bivšeg supruga

Piše: Redakcija

 

Borba za starateljstvo nad sinom između  Severine i njenog bivšeg supruga Milana Popovića i dalje traje, a poznata pjevačica je sada prekršila “pravilo” po kojem o ovoj temi u medijima nije puno govorila. Naime, ona se sada oglasila na svom Instagram profilu, a povodom naslova u medijima po kojem je, navodno, pokušala da ubije bivšeg supruga. 

https://www.instagram.com/p/ByFD3vCh8_f/

– U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegovog oca dobila sam, uz do sada razne epitete i postavljane “dijagnoze”, i neslužbeni status “ubice” u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan… Otac nije uspio da odmah i sada dobije ono što je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak, pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, “pustio” u javnost vijest o pokušaju njegovog ubistva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično to čime se pojedinci služe u, takozvanoj, “borbi” na sudu, a sve pod izgovor da je riječ o najboljem interesu djeteta. Granice “fair playa” i ineteresa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe. Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubicom. Nisam ubica niti ću to postati. Ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer oni nisu krivi što im sistem, koji ne funkcionira, ne dozvoljava da rade šta hoće pomoću novca. Neću podnijeti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog “oglasa” u novinama, jer je svakome jasno kakva osoba to radi. To radi svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže: “Daleko mu kuća” – napisala je pjevačica. 

 No, to nije sve. Naime, “Republika.rs” došla je u posjed ekskluzivnog snimka na kojem se vidi kako u Milanovu ulicu u Zagrebu ulazi crni automobil marke Audi Q8, da iz njega izlazi Igor Kojić, koji zatim ispred kuće Milana ostavlja sumnjivi predmet. 

– Kada je Milan ugledao napravu ispred svoje kapije, odmah je pozvao policiju. Kako postoji osnovana sumnja da je u pitanju eksplozivna naprava i vidljiva je visokozapaljiva materija unutar sprave, forenzičari su izašli na teren i nakon ispitivanja na licu mjesta i uzimanja otisaka odnijeli su predmet na daljnje analize – rekao je za “Republiku.rs”  izvor blizak istrazi.

Snimak pogledajte ovdje. 

Podsjećamo, Severina i Milan imaju sina Aleksandra. 

https://www.instagram.com/p/BwMTBFUBNSf/

Pročitajte još