Indira Levak proslavila mali jubilej: Sretna nam godišnjica ljubavi

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bw48WKrBbBg/

Nekadašnja pjevačica grupe “Colonia”, Indira Levak, odlučila je vratiti se na muzičku scenu u velikom stilu. Jedan od najprepoznatljivijih vokala u Regionu, trenutno radi na novim pjesmama, ali je svoje fanove na Instagramu, oduševila posljednjom objavom. Naime, Indira je posljednjih pet godina u sretnom braku sa Miroslavom Levakom, a fotografija koja je osvanula na njenom profilu, mnoge je oduševila.

-Zauvijek srećo moja! Sretna nam godišnjica braka- napisala je Indira ispod na Instagramu.

Fanovi koji su posljednjih dana uputili niz kritika na njenu adresu zbog drastične promjene svog imidža, nisu ostali imuni na njenu emotivnu objavu. Pjevačica koja je i ranije trpjela brojne kritike zbog niza estetskih zahvata i korekcija, danas živi potpuno drugačijim životom. Priznala je da se u javnosti pojavljuje samo kada su u pitanju nastupi, a svo slobodno vrijeme posvetila je sebi i svom suprugu sa kojim često odlazi na romantična putovanja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti