Bogatstvo za kćerku: Evo koliko koštaju dijamanti koje je reperka poklonila svojoj miljenici

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BxN_It3BCaF/

Kontroverzna američka reperka Cardi B posljednjih godinu dana česta je tema medija posebno zbog njenog skandaloznog ponašanja gdje god da se pojavi. Reperka koja je odrasla u njujorškom kvartu Bronx, poznatom po uličnom nasilju, drogama i prostituciji kojom se svojevremeno i sama bavila, odlučila je svoje višemilionsko bogatstvo stečeno prethodnih godina, uložiti u svoju karijeru. Procjenjuje se da se na njenom bankovnom računu nalazi blizu 10 miliona dolara, a samo “mali” dio te sume, oko 80 hiljada, Cardi je nedavno potrošila na skupocjene dijamante koje je poklonila svojoj desetomjesečnoj kćerki Kulturi Kiari Cephus.

Pjevačica je u prvi mah odlučila pohvaliti se bogatom kupovinom na svom Instagramu, ali je ubrzo, nakon brojnih kritika fanova, odlučila povući ovu fotografiju sa društvene mreže.

-Upravo sam potrošila mnogo love na moju kćerku, znate da ova loša ku*** umije da razmazi. Ako sam ja nakinđurena, moja kćerka mora isto tako. Da, hvalim se, jer sam naporno radila da bih to mogla- napisala je Cardi B u objavi koju je nedugo zatim izbrisala.

View this post on Instagram

Happy Easter from mines to yours ❤️

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Cardi B i reper Offset vjenčali su se 2017. godina, a zabavi je prisustvovao samo najuži krug prijatelja. Njihova veza prethodnih mjeseci doživjela je brojne uspone i padove, a Cardi je i sama priznala kako je bila na granici raskida kada je saznala da je Offset vara sa drugim djevojkama, ali su na kraju, ipak, uspjeli izgladiti razmirice.

Pročitajte još