Jason Momoa: Nismo imali novaca pa smo spavali u kombiju

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BatLalVHx9E/

Popularni glumac Jason Momoa, poznat i kao Khal Drogo iz omiljene televizijske serije ‘Igra prijestolja’, prisjetio se svojih početaka karijere starom fotkom sa snimanja prve seozne serije.

– Gledam stare slike na mobitelu i našao sam ovo. Parkirani negdje na cesti. Bio je to poseban trenutak s mojim najboljim frendom Brianom. Dok smo snimali GOT nismo imali novaca da odletimo kući pa smo rentali kombi i vozili se po Irskoj tražeći najbolje Guinnessove pive. Zaključili smo da su svuda savršene. 

– Toliko prekrasnih ljudi i priča. I dalje mi nedostaje porodica. Bilo je to dugo putovanje, a osjećam se kao da sam tek na početku – napisao je simpatični Jason i oduševio fanove. 

Iako je Momoa glumio samo u prvoj sezoni GOT-a, postao je jedan od najpopularnijih glumaca zbog svog specifičnog izgleda na koji su pale mnoge žene širom svijeta.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti