Šta mu se dogodilo: Princ Harry snimljen tokom leta u vidno izmorenom stanju

Piše: Redakcija

FOTO: AFP

Britanski princ Harry snimljen je tokom leta iz Rima ka Londonu, a ono što je iznenadilo putnike na ovom letu, jeste činjenica da je mladi kraljević poput ostalih, sjedio u dijelu aviona određenom za putnike srednje klase. Međutim, veću pažnju od ove, privukla je činjenica da je princ izgledao vidno izmoren i nenaspavan. Jedna od putnica na ovom letu, Amy Garrick primjetila je pri odlasku ka toaletu, plavokosog muškarca koji je neodoljivo podsjećao na britanskog princa Harryja, a kada mu se približila na nekoliko koraka, na njegovoj ruci ugledala je burmu, i u tom trenutku, bilo joj je jasno da se zaista radi o princu Harryju.

https://www.instagram.com/p/Bx9V1_YH4v_/?utm_source=ig_embed

-Dok stojim u blizini, pogledala sam duž aviona i ugledala muškarca koji liči na princa Harryja. Na ruci je nosio vjerenički prsten, ali je iznad svega, izgledaju jako umorno- napisala je ona na svom Facebooku.

Kako je ranije najavljeno iz Kensingtonske palače, princ Harry prisustvovao je u Rimu polo meču na kojem su prikupljena značajna finansijska sredstva koja će biti proslijeđena u humanitarne svrhe.

Po izlasku iz aviona, Amy je pokušala napraviti još nekoliko fotografija, ali je prema njenim riječima, ubrzo shvatila da to i nije baš najbolje rješenje, jer je princ bio toliko umoran, dodavši da bi takvim fotografijama stvorila jako lošu sliku o mladom kraljeviću.

FOTO: AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti