Zvijezda serije Kuća od karata postala mama: Stigla je naša mezimica

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bv0FgRUBHRT/

Američka glumica Kate Mara i njen suprug Jamie Bell prije nekoliko dana postali su roditelji, a sada su tu informaciju zvanično potvrdili. Kate je prije nekoliko sati na svom Instagramu objavila fotografiju stopala njihove kćerkice što je naišlo na veliku radost njenih mnogbrojnih fanova. Zvijezda hit serije “Kuća od karata” u februaru ove godine potvrdila je informaciju da očekuje bebu, a sve se dogodilo tokom zabave koju je u Hollywoodu organizirao Elton John.

-Dobili smo dijete prije nekoliko sedmica. Tu su njene nožice- napisala je glumica ispod preslatke fotografije koju je objavila na svom Instagramu, a među prvima koja je sretnom paru uputila čestitke bila je i glumica Courtney Cox.

Kate je vijest o svojoj prvoj bebi otkrila užem krugu prijatelja u januaru ove godine, ali je sve željela sakriti od javnosti kako bi medijski pritisak bio što manji. Ipak, glumica je nakon nekoliko dana, odlučila podijeliti sretnu novost sa svima.

-Otkako smo stvorili tako lijepu vezu, a sve je još ljepše posebno otkako smo se vjenčali 2017. godine, jako sam zaštitnički raspoložena prema braku. Sretna sam što mogu reći da sam pronašla nekoga za cijeli život. Jako sam ponosna što Jamieja mogu zvati svojim suprugom, što sam mu se zaklela na vječnu ljubav- izjavila je glumica svojevremeno za magazin “People”.

View this post on Instagram

Went on a date with our bun in the oven.

A post shared by Kate Mara (@katemara) on

Kako bi svoj brak učinili sigurnim i ljepšim, par je odlučio da i pored svih obaveza, nikada ne budu razdvojeni duže od dvije sedmice, što smatraju isuviše dugim vremenskim periodom. Par koristi svaki trenutak slobodnog vremena za šetnju i putovanje, a prema riječima njihovih prijatelja, uglavnom biraju manje poznate destinacije gdje se mogu opustiti poput običnih turista i nesmetano uživati u svakom trenutku.

-Oboje putujemo zbog posla i to može biti teško za podnijeti u vezi. Zato mi nije problem, ako treba, putovati i cijeli dan da bi barem na dan bili zajedno- rekla je glumica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti