Krije novu ljubav: Britanska glumica u vezi sa 20 godina mlađim piscem

Piše: Redakcija

Britanska glumica Helena Bonham Carter prije pet godina rastala se od svog dugogodišnjeg partnera, reditelja Tima Burtona, a nedavno je, nakon dužeg vremena, snimljena sa novim partnerom. Naime, radi se u 20 godina mlađem pisu Ryeom Dagom Holmboeom sa kojim je Helena snimljena tokom šetnje New Yorkom. Glumica koja je prije nekoliko dana proslavila svoj 53. rođendan, svog novog partnera upoznala je na svadbi zajedničkih prijatelja tokom protekle godine, od kada je par ostao u kontaktu, a ubrzo su započeli da se viđaju na skrivenim lokacijama.

-Svi su mislili da je prolazna stvar, ali izgleda da su se baš zagrijali jedno za drugo. Mnogi ljudi su se iznenadili što je Helena našla nekog ko je mlađi i iz druge “priče”, ali drugi i nisu toliko iznenađeni jer je u njenoj prirodi da radi neočekivane stvari- izjavio je neimenovani izvor za “Daily Mail”.

Glumica je čak 13 godina bila u, za mnoge jako čudnoj vezi sa Burtonom, a njihov zajednički život obilježile su brojne trzavice i kratkotrajni raskidi. Iako više ne žive zajedno, bivši partneri sada gaje jako dobar odnos i zajedno vode brigu o sinu Billyju i kćerki Nelli.

https://www.instagram.com/p/Boofn-QgV3V/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti