Omiljena destinacija: Jovana i Željko Joksimović uživali na Mikonosu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bnx9LE7Bki8/

Poznati par Jovana i Željko Joksimović odlučili su posljednjih dana otputovati na grčko ostrvo Mikonos, koje je inače, njihova omiljena destinacija. Od kada su zajedno, TV voditeljica i kantautor vrlo bezo su pronašli ono što ih čini sretnima, a to su putovanja. Mikonos se pokazao kao idealna destinacija za odmor, ali su ovoga puta, Željko i njegov bend, potpomognut muzičarom i testopiscem Banetom Opačićem, boravili na proputovanju Grčkom gdje su održali naiz nastupa.

Za to vrijeme, Jovana je odlučila posvetiti malo vremena sebi, pa su tako nedavno na njenom Instagramu osvanule fotografije sa prekrasnih plaža ovog grčkog ostrva. Muzičar je već u nekoliko navrata ranije govorio o tome kako je Mikonos destinacija na koju odlazi kada god je u mogućnosti, te mu čarobne plaže i prelijepi pejzaži pružaju potpuni ugođaj i daju mu potrebnu inspiraciju.

–Doviđenja, Mikonos. Vidimo se uskoro- napisala je Jovana ispod fotografije na kojoj pozira u društvu svog supruga.

View this post on Instagram

Kalispera, Mykono…

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti