Beckhamovi zabrinuti zbog sinove veze: Nova svađa u javnosti

Piše: Redakcija

Iako je na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu izgledalo kao da je sve OK, čini se da su se Brooklyn Beckham i njegova djevojka Hana Cross ponovo posvađali. Naime, kako prenose strani mediji, njih dvoje su se toliko posvađali da se umješalo i obezbjeđenje. 

– Popili su nekoliko pića i počeli se vrijeđati. Oboje su još jako mladi pa je normalno da je sve toliko intezivno i strastveno u toj dobi. Hana je suočila Brooklyna s nekim problemima i počeli su se svađati pa su reagirali zaštitari – izjavio je prijatelj 22-godišnje Hane. 

Iako Hana i Brooklyn nisu komentirali svoje svađe, uzrok je, navodno, to što je mladi Beckham previše posesivan i ljubomoran, a Hani smeta stalna prisutnost u medijima. 

Njihova javna svađa svakako nije prva posljednjih mjeseci, a zbog toga su, navodno, zabrinuti i Victoria i David. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti