Ovim činom Kim Kardashian vratila dug Paris Hilton

Piše: Redakcija

U najnovijem spotu Paris Hilton nalaze se mnoge brojne osobe, a između ostalih i njena dugogodišnja prijateljica Kim Kardashian. Nije tajna da se Kim i Paris poznaju odavno, kao ni razlog zbog kojeg je Kim u ovom spotu.

Kim je na samom početku karijere bila privatna asistentica i stilistica za Hilton. Kako se okreće kolo sreće dokaz je i to da je Kim sada popularnija od svoje prijateljice. Čini se kako Paris ne zaboravlja na usluge pa je tako Kardashian osvanula u njenom najnovijem spotu.

https://www.instagram.com/p/Bx5Gq9InlQz/

Pjesmu Best friend’s ass, nasljednica lanca hotela izvodi s DJ-m Dimitrijem Vegasom i Like Mikeom, a pjesma navodno slavi prijateljstva i motivira ih da se međusobno podržavaju. Pored Kim u ovom spotu su i brojni influenseri poput Nikite Dragun i Vitalyja Zdorovetskiyja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti